Ευχαριστήριο Δήμου Ηγουμενίτσας για την παροχή βοήθειας προς του πυρόπληκτους

Ευχαριστήριο Δήμου Ηγουμενίτσας για την παροχή βοήθειας προς του πυρόπληκτους



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας απέστειλε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, αποδεικνύοντας εμπράκτως για ακόμη μία φορά την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του σε όσους έχουν ανάγκη. Έχοντας ως κύριο μέλημά του την ουσιαστική βοήθεια προς τις πληγείσες περιοχές, επικοινώνησε με τον κάθε Δήμο ξεχωριστά και στοχευμένα απέστειλε στον καθένα τα αγαθά που ζητήθηκαν. Βοήθεια έφτασε στον Πύργο Ηλείας, στην Ιστιαία Ευβοίας, στη Γορτυνία Αρκαδίας, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, στη Λίμνη Ευβοίας και στο Γύθειο Λακωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθητοποίηση και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Ηγουμενίτσας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικας, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερίου, τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Συβότων και τον Σύλλογο Γερμανο-Ελληνικής φιλίας, οι οποίοι παρέχουν διαρκώς αμέριστη συμπαράσταση και συνεχή στήριξη στις δράσεις του Δήμου. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες του Δήμου μας, οι οποίοι ενίσχυσαν τις αποστολές και ανέδειξαν με την στάση τους το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου. Ευχαριστούμε θερμά τις μεταφορικές εταιρίες ACS Ηγουμενίτσας, ΕΛΤΑ Courrier Ηγουμενίτσας και τον κ. Αναστασίου Θεόδωρο και Ιωάννη Παπαδόπουλο για τη δωρεάν μεταφορά των αγαθών προς τις πυρόπληκτες περιοχές, δηλώνοντας ανιδιοτελώς την εταιρική κοινωνική τους ευθύνη. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα «Παλαιό Λιμάνι» για την πολύτιμη αρωγή του και την παραχώρηση του χώρου για τη συλλογή των αγαθών. Για ακόμη μία φορά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ηγουμενίτσας, «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Κοινωνικό Φαρμακείο», οι οποίες ακούραστα και με διάθεση προσφοράς κατέστησαν δυνατή την υλοποίηση της δράσης καθώς και στους υπαλλήλους από την υπηρεσία καθαριότητας για την τελική μεταφορά στις εταιρείες διανομής.

Ως Δήμος θα συνεχίσουμε ακούραστα να βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε συνανθρώπου που έχει την ανάγκη μας, με την ευχή για γρήγορη αποκατάσταση κάθε δυσκολίας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής
και Ψηφιακής Πολιτικής
Βασιλική Τσώτου
Ευχαριστήριο Δήμου Ηγουμενίτσας για την παροχή βοήθειας προς του πυρόπληκτους Ευχαριστήριο Δήμου Ηγουμενίτσας για την παροχή βοήθειας προς του πυρόπληκτους Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.