Κατέληξε 83χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Κατέληξε 83χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό



Ένας 83χρονος που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό κατέληξε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ο ηλικιωμένος είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο Φιλιατών. Παρά την προσπάθεια που έγινε από τους γιατρούς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 83χρονος ήταν ανεμβολίαστος.

Στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων η κατάσταση είναι ελεγχόμενη ωστόσο πιέσεις ασκούνται για κλίνες Εντατικής Θεραπείας από την Βόρεια Ελλάδα.

Ήδη στην ΜΕΘ – Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έχουν μεταφερθεί δύο ασθενείς ενώ υπάρχουν αιτήματα από την Θεσσαλονίκη και για άλλες διακομιδές.

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσηλεύονται πέντε ασθενείς. Σε ετοιμότητα έχει τεθεί και η δεύτερη μονάδα.

Στις Μονάδες Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού νοσηλεύονται 17 ασθενείς ενώ άλλοι έξι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα με τρεις μάλιστα εισαγωγές να έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται δεν δημιουργούν μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία ωστόσο ανησυχία προκαλεί η αύξηση των αναγκών από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πίεση του δημόσιου συστήματος υγείας όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.
Κατέληξε 83χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό Κατέληξε 83χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.