Ηγουμενίτσα: Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στην οδό Μ. Αλεξάνδρου με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής

Ηγουμενίτσα: Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στην οδό Μ. Αλεξάνδρου με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής


Επιστολή Διαμαρτυρίας

Προς
✓ Κο Δήμαρχο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
✓ Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό είμαστε κάτοικοι της οδού Μ. Αλεξάνδρου ενός δρόμου που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης μας, την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.

Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο πρόβλημα ο δρόμος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο είναι τόσες πολλές και βαθιές οι λακκούβες που έχουμε καταστρέψει τα αυτοκίνητά μας αλλά είναι επικίνδυνα για ατύχημα και για κάποιον που οδηγεί μηχανάκι, ποδήλατο ή ακόμα και για τον πεζό.


Οι λακκούβες αυτές έχουν δημιουργηθεί λόγω των τακτικών βλαβών των υπόγειων σωληνώσεων της Δ.Ε.Υ.Α. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, που έχει εξελιχθεί σε γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, δεν βρέθηκε ίσως ακόμη η γυναίκα του πρωτομάστορα, γιατί μετά από κάθε επισκευή της ζημιάς σε λίγο χρονικό διάστημα πάλι τα ίδια.

Πριν ένα χρόνο 26/8/2020 ένας κάτοικος του συγκεκριμένου δρόμου απευθύνθηκε με επιστολή στο Δήμαρχο, επιστολή την οποίαν επισυνάπτουμε, όπου ανέφερε λεπτομερώς όλα τα προβλήματα, πιστεύοντας ότι θα δινόταν λύση δεν την δημοσιοποίησε.

Σήμερα και μη βλέποντας λύση στα προβλήματά μας απευθυνθήκαμε εκ νέου, στις 6/8/2021, στο ΔΗΜΟ και συγκεκριμένα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος συμφώνησε μεν ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και δίκαιο αλλά όταν του είπαμε να δώσει λύση μας απάντησε ότι χρειάζονται τουλάχιστον 200.000,00 € και δεν μπορούμε να διαθέσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Φαίνεται ότι εμείς είτε είχαμε την ατυχία να ζούμε σε ένα δρόμο που δεν κατοικούν άτομα εξουσίας ή δεν ψηφίζουμε σωστά.


Ενημερώνουμε ότι δεν μπορούμε να μένουμε πλέον άπραγοι θεατές και σε πρώτη φάση δημοσιοποιούμε το παρόν κείμενο με φωτογραφικό υλικό και στη συνέχεια, αν δεν βρεθεί λύση, θα κλείσουμε το δρόμο με κάλεσμα τηλεοπτικών καναλιών και ό,τι άλλο χρειασθεί.
Ηγουμενίτσα: Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στην οδό Μ. Αλεξάνδρου με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Ηγουμενίτσα: Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στην οδό Μ. Αλεξάνδρου με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.