Συνάντηση Καραγιάννη με περιφερειάρχη νοτίου Αλβανίας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση Καραγιάννη με περιφερειάρχη νοτίου Αλβανίας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Τον περιφερειάρχη νοτίου Αλβανίας Φλαμούρ Μάμαϊ, υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημαρχείο Παραμυθιάς ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, με αφορμή τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαίμαχων της Παραμυθιάς και των παλαίμαχων της Flamortari. Παρόν στην συνάντηση επίσης, οι πρόεδροι του περιφερειακού και δημοτικού συμβουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη και Κώστας Παππάς αντίστοιχα.

Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιαννης, έκανε λογο για συνεργασία των δύο περιοχών, σε αθλητισμό, πολιτισμο, τουρισμο και οικονομία, ενώ ιδική αναφορά έκανε στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων ομογενών της βορείου Ηπείρου, ζητώντας από τον Φλαμούρ Μάμαϊ, την υποστήριξη του στο ζήτημα αυτό.


Στην αντιφώνηση του ο περιφερειάρχης νοτίου Αλβανίας Φλαμούρ Μάμαϊ, μεταξύ άλλων έκανε και ο ιδιος λογο για συνεργασία σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού, και κάλεσε τους Έλληνες συναδέλφους του σε επίσκεψη στην νότια Αλβανία που περιλαμβάνει σημαντικές πόλεις όπως η Αυλώνα, οι Αγιοι Σαράντα, οι Χιμάρα κ.α. Σημείωσε πως η φιλια των λαών δεν εχει σύνορα ενώ αναφερμένος στα δικαιώματα των ομογενών μας, σημείωσε πως θα εργαστούν έτσι ώστε οι ομογενείς να απολαμβάνουν ολα τα δικαιώματα που δικαιούνται.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, μετάφερε τους χαιρετισμούς του περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καρχριμάνη ενώ αναφορά έκανε στις σχέσεις των δύο χωρών. Τόνισε την σπουδαιότητα του αθλητισμού στην φιλια των λαών σημειώνοντας πως τα σύνορα δεν μας χωρίζουν.

Δειτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημαρχείο Παραμυθιάς:

Συνάντηση Καραγιάννη με περιφερειάρχη νοτίου Αλβανίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Συνάντηση Καραγιάννη με περιφερειάρχη νοτίου Αλβανίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.