Δήλωση του υπ. προέδρου της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας κ. Σωκράτη Μπότου

Δήλωση του υπ. προέδρου της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας κ. Σωκράτη Μπότου



Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη των τοπικών, περιφερειακών οργάνων και την εκπροσώπηση στο συνέδριο.

Επίσης θέλω, να ευχαριστήσω όλους όσους και όσες στήριξαν τη δική μου υποψηφιότητας αναγνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά μιας ανεξάρτητης, έντιμης, συνεπούς και ανιδιοτελούς φωνής.

Θέλω τέλος να συγχαρώ αυτούς που εκλέχτηκαν και να τους ευχηθώ καλή δύναμη, επαγρύπνηση και αγώνα για την επικράτηση των αξιών του κόμματος και της δημοκρατίας για το καλό της πατρίδας, της οικογένειας και της κοινωνίας.

Ας έχουμε πάντα υπόψη μας πως τίποτε δεν χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως αυτοί που παλεύουν για το προσωπικό συμφέρον εις βάρος της παράταξης υπάρχουν και περιμένουν την ευκαιρία.

Τους είδαμε και τους βλέπουμε σε κάθε έκφανση της κομματικής και κοινωνικής ζωής, να ξέρουν όμως πως θα μας βρουν απέναντι.

Καλή συνέχεια
Με τιμή Μπότος Σωκράτης.
Δήλωση του υπ. προέδρου της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας κ. Σωκράτη Μπότου Δήλωση του υπ. προέδρου της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας κ. Σωκράτη Μπότου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.