Τείνει να τους γίνει συνήθεια

Τείνει να τους γίνει συνήθεια



Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά από είκοσι σχεδόν μήνες ξεκίνησαν, από το τέλος Σεπτέμβρη του 2021, οι δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ( Δ. Σ. ) Φιλιατών. 
Με απόφαση όμως του προέδρου του Δ. Σ. και με την σύμφωνη προφανώς γνώμη της Δημοτικής Αρχής, με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, επανέρχεται η δια της περιφοράς ( μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικά ) συνεδρίαση του Δ. Σ., που θα γίνει στις 18/10/2021 ημέρα Πέμπτη στις ώρες, 11:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ. 
Όλα αυτά συναποφασίζονται, ενάντια στην νομοθεσία της Ελληνικής Κυβέρνησης η οποία επιτρέπει την ελεύθερη συνάθροιση εμβολιασμένων πολιτών χωρίς μάσκα σε κλειστούς χώρους. 
Προφανώς αρέσκονται να μονολογούν μεταξύ τους τις απόψεις τους, μακριά από τα άγρυπνα βλέμματα και τις γόνιμες αντιπαραθέσεις που διεξάγονται στην αίθουσα του Δ. Σ., με την, εκ του νόμου προβλεπόμενη, συμμετοχή των συμπολιτών μας. 
Εικάζουμε , ότι, με τον ίδιο τρόπο θα αξιολογούν και τις αποφάσεις τους προτού καν αυτές δημοσιευτούν προς γνώση των απλών πολιτών! 
Ευελπιστούμε, ότι, τουλάχιστον οι αντιπολιτευόμενοι Δημοτικοί Συνδυασμοί δεν θα επικροτούν την επαναφορά των συνεδριάσεων των Δ. Σ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Με εκτίμηση
Ο συμπολίτης σας
Λεωνίδας Ταφέκης
Τείνει να τους γίνει συνήθεια Τείνει να τους γίνει συνήθεια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.