Αντίθετος ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας στη συγχώνευση τμημάτων

Αντίθετος ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας στη συγχώνευση τμημάτων


Με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προβεί σε συγχώνευση τμημάτων σε σχολεία πανελλαδικά, το ΔΣ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του γυμνασίου Παραμυθιάς, ενημέρωσε και αιτήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας να καταθέσει αρμοδίως την επιστημονική του άποψη.

Η συγχώνευση τμημάτων διδασκαλίας εν μέσω πανδημίας, μας βρίσκει αντίθετους, καθώς η συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού μαθητών στα ήδη πολυάριθμα σε άτομα τμήματα, καθιστά τον κίνδυνο διασποράς ιδιαίτερα αυξημένο, με αποτέλεσμα να απειλείται η επιδημιολογική εικόνα τόσο του σχολείου αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, διαμέσου των οικογενειών των μαθητών αλλά και των καθηγητών τους.

Ευελπιστούμε το υπουργείο Παιδείας, να μην προχωρήσει σε συγχωνεύσεις τμημάτων, αλλά να αναζητήσει πιο ασφαλείς λύσεις για την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Εκ μέρους του Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Οικονομίδης Πέτρος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τάσιος Νικόλαος
Αντίθετος ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας στη συγχώνευση τμημάτων Αντίθετος ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας στη συγχώνευση τμημάτων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.