Δωρεάν ...ψηλάφηση μαστού στο Νοσοκομείο Φιλιατών - Δεν δουλεύει άραγε ο μαστογράφος;

Δωρεάν ...ψηλάφηση μαστού στο Νοσοκομείο Φιλιατών - Δεν δουλεύει άραγε ο μαστογράφος;


Η 25η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακοήθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο.

Υπολογίζεται ότι μία στις 8 γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Στην Ελλάδα η συχνότητά του έχει αυξηθεί και υπολογίζεται σε 5000 νέες περιπτώσεις ετησίως. Οι 2000 από αυτές, πεθαίνουν. Κάθε 2,5 εργάσιμες ώρες γίνεται μία νέα διάγνωση ενώ κάθε 6 εργάσιμες ώρες μία γυναίκα πεθαίνει από καρκίνο του μαστού.

Η Γυναικολογική Κλινική του ΓΝ – ΚΥ Φιλιατών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού θα λειτουργήσει εκτάκτως την ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Εξωτερικό Ιατρείο για τον Προληπτικό Έλεγχο του μαστού (ψηλάφηση μαστού και ενημέρωση των γυναικών) .

Καλέστε για να κλείσετε το ραντεβού σας τα τηλέφωνα: 2664360228 και 2664360284 . 
Πληροφορίες τηλ: 2664360220

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΡΑΣ
Δωρεάν ...ψηλάφηση μαστού στο Νοσοκομείο Φιλιατών - Δεν δουλεύει άραγε ο μαστογράφος; Δωρεάν ...ψηλάφηση μαστού στο Νοσοκομείο Φιλιατών - Δεν δουλεύει άραγε ο μαστογράφος; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.