Γ. Ζάψας: «Στο Λάμποβο δεν κολλάει κορωνοϊός..»

Γ. Ζάψας: «Στο Λάμποβο δεν κολλάει κορωνοϊός..»


Την απόφαση για την διοργάνωση της εμποροπανήγυρης στην Παραμυθιά καυτηριάζει ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας.

«Να υποθέσουμε ότι, στο «Λάμποβο» δεν κολλάει και πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρις της Παραμυθιάς ενώ αντίθετα στην Άρτα, τη Φιλιππιάδα και τη Ζίτσα κολλάει γι αυτό και δε γίνονται!

Το Λάμποβο αντιστέκεται.. στον κορωνοϊό και επί μια βδομάδα μας καλεί στην Παραμυθιά» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ζάψας.

Ο κ. Ζάψας θυμίζει την τοποθέτηση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας για ρίσκο μιας υγειονομικής βόμβας και σημειώνει ότι ο ΕΟΔΥ και η Περιφέρεια δεν ασχολούνται με το θέμα.

«Στο μεταξύ περισσεύουν οι κυβερνητικές εκκλήσεις να εμβολιαστούν οι νέοι & νέες και να κάνουν συμπληρωματική – τρίτη δόση οι εμβολιασμένοι! Μετά από αυτά θα καλέσουμε τους Ηπειρώτες να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάπου κάνουμε λάθος αλλά αποφεύγουμε να το πούμε μη χαλάσουμε την παράδοση και τις καρδιές μας. Για 100 χιλιάδες το πολύ γίνεται όλη φασαρία. Τόσα θα βγάλει ο Δήμος Σουλίου και θα κινδυνέψουμε όλοι και όλες.

Στο μεταξύ, στη βουλή γίνεται συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για τη διαχείριση της πανδημίας. Έξοχα!

Η Παράταξη μας δεν κρύβει λόγια, παίρνουμε την ευθύνη να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους και να ευχηθούμε να μην επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του οικείου Ιατρικού Συλλόγου» καταλήγει στην ανακοίνωση.
Γ. Ζάψας: «Στο Λάμποβο δεν κολλάει κορωνοϊός..» Γ. Ζάψας: «Στο Λάμποβο δεν κολλάει κορωνοϊός..» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.