Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ακαθάριστα παραμένουν τα δύο ρέματα που περνούν κάτω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων για την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τα δύο ρέματα που συχνά στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή του λιμένα και του Λαδοχωρίου, έχουν καθαριστεί το ένα από το Δήμο Ηγουμενίτσας και το δεύτερο από την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Όμως, οι δικαιοδοσία και των δύο, σταματάει στα όρια του λιμανιού, στα όρια της λεγόμενης χερσαίας ζώνης.

Μιλάμε για τις απολήξεις των δύο ρεμάτων που περνάνε κάτω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Υπεύθυνος είναι ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, η διοίκηση του οποίου δεν φρόντισε για τον έγκαιρο καθαρισμό των ρεμάτων, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες.

Φαίνεται πως τη διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε., δεν ενδιαφέρεται εάν πνιγούν περιουσίες και εάν δημιουργηθούν προβλήματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, στις 27 Σεπτεμβρίου, με εξαιρετικά επείγουσα επιστολή του προς τη διοίκηση της ΟΛΗΓ, έκρουε κώδωνα του κινδύνου και ζητούσε τις άμεσες ενέργειες για τον καθαρισμό των συγκεκριμένων σημείων.

Για ακόμα μία φορά όμως, η ... ντόπια και διορισμένη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την τοπική κοινωνία.

Ας προσευχηθούμε να πέσουν έξω στις προβλέψεις του οι Μετεωρολόγοι και να μας λυπηθεί ο Θεός.

Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.