Με επιτυχία η ημερίδα για τον ιστορικό τόπο του Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία η ημερίδα για τον ιστορικό τόπο του Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τον ιστορικό τόπο Σουλίου, που διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
Μέσα από εννιά ανακοινώσεις διακεκριμένων επιστημόνων, έγινε προσπάθεια να καλυφθούν θέματα που άπτονται της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας για το Σούλι, της αρχιτεκτονικής και της λαογραφίας και να αναδειχθεί η ιστορική και πολιτισμική ταυτότητα του τόπου στον χρόνο, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και τέθηκαν ερωτήματα, τα οποία αναμένεται να ανατροφοδοτήσουν τον επιστημονικό διάλογο.
Το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και διαδικτυακά τις εργασίες της ημερίδας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σουλίου.
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στον Δήμο Σουλίου που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά της και συνέβαλε τα μέγιστα -με την ηθική και υλική υποστήριξή του- στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας και ιδιαίτερα το τμήμα Πληροφορικής για την τεχνική υποστήριξη και την επιτυχημένη διαδικτυακή της κάλυψη.

Τα βίντεο της ημερίδας:


Με επιτυχία η ημερίδα για τον ιστορικό τόπο του Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Με επιτυχία η ημερίδα για τον ιστορικό τόπο του Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.