Αιχμές Κάτση για τη δημοσκόπηση της MARC που παρουσίασε ο ΑΝΤ1

Αιχμές Κάτση για τη δημοσκόπηση της MARC που παρουσίασε ο ΑΝΤ1


Με αιχμές απάντησε ο Μάριος Κάτσης, τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση της νέας δημοσκόπησης της MARC από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Η δημοσκόπηση, όπως είχε γίνει γνωστό, θα ήταν η πρώτη μετά μετά την ελληνογαλλική συμφωνία, τους διαξιφισμούς στη Βουλή και τη διαγραφή Μπογδάνου.

Στο στούντιο του ΑΝΤ1 φιλοξενούμενος του Νίκου Χατζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης.

Ο Μάριος Κάτσης ωστόσο έχει ορισμένες ενστάσεις, όταν μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρόταση εξεταστικής επιτροπής που ζητά να ελεγχθούν οι κατ’ επανάληψη πράξεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με χρήματα των φορολογουμένων που αποτελούν και το αντικείμενο της χειραγώγησης..

Γράφει στο Twitter ο Μάριος Κάτσης:
«Ο κ.#Γεράκης που όλοι γνωρίζουν ότι “δουλεύει” για το Μαξίμου, παρουσιάζεται ως αντικειμενικός στον @ANT1TV και λέει ότι «εκτιμά» πως η #ΝΔ θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τις εκλογές κ’ο #ΣΥΡΙΖΑ μικρότερο.Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κ’ τι εκτιμά και για τις απευθείας αναθέσεις»
Αιχμές Κάτση για τη δημοσκόπηση της MARC που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 Αιχμές Κάτση για τη δημοσκόπηση της MARC που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.