Ταλαιπωρία για 186 επιβάτες του ASTERION II

Ταλαιπωρία για 186 επιβάτες του ASTERION II


Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ASTERION II'' σημαίας Κύπρου, για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου, κατά την διάρκεια του δρομολογίου του από Βενετία προς Πάτρα, με ενδιάμεσο σταθμό τον λιμένα Ηγουμενίτσας, με 186 επιβάτες και 172 οχήματα, χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Το πλοίο κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στον λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου αποβίβασε επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια, πλην 31 ατόμων και 156 οχημάτων με τελικό προορισμό την Πάτρα, οι οποίοι με μέριμνα της εταιρείας παρέμειναν επί του πλοίου μέχρι την άρση της απαγόρευσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ΄΄ASTERION II'', ενώ μετά την αποκατάσταση της βλάβης, τη διενέργεια επιθεώρησης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.




Ταλαιπωρία για 186 επιβάτες του ASTERION II Ταλαιπωρία για 186 επιβάτες του ASTERION II Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.