Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί σε περιοχή της Θεσπρωτίας για υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της πώλησης προϊόντων

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί σε περιοχή της Θεσπρωτίας για υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της πώλησης προϊόντων



Συνελήφθησαν την Κυριακή (21-11-2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών δύο ημεδαποί και δύο ημεδαπές για υπόθεση κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι δύο ημεδαπές, εισήλθαν σε σπίτι ηλικιωμένου σε περιοχή της Θεσπρωτίας και αφού τον απασχόλησαν με το πρόσχημα της πώλησης κουβερτών, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 524 ευρώ.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαπές μαζί με τους άλλους δύο συγκατηγορούμενούς τους.

Στην κατοχή δύο εκ των κατηγορουμένων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρεθεί, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί σε περιοχή της Θεσπρωτίας για υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της πώλησης προϊόντων Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί σε περιοχή της Θεσπρωτίας για υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της πώλησης προϊόντων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.