Ανακοίνωση Θεσπρωτού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Καβάλα

Ανακοίνωση Θεσπρωτού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Καβάλα


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός για την πώληση των εισιτηρίων εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (ώρα 14.45) στο Δημοτικό γήπεδο Ηγουμενίτσας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε και γίνεται από τα εξής σημεία:
1 ALEX CAFE (ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ) -πεζόδρομος Ηγουμενίτσας
2. Κατάστημα ενδυμάτων So Chic - Εθνικής Αντίστασης 42 Ηγουμενίτσα.

Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ & 15€

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων και είσοδο στο γήπεδο είναι οι φίλοι της ομάδας, να έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.
• Οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
• Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε γίνεται αποδεκτή.
• Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 12 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
• Τα παιδιά 12 ετών και κάτω θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.
• Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια.

Σημειώνεται επίσης ότι:
• Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Ο Θεσπρωτός ανοίγει τις θύρες στα Σχολεία
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει ακόμη ότι στον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 του δημοτικού γηπέδου Ηγουμενίτσας οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας .

Άρχισαν ατομικό πρόγραμμα οι Ραμίρεζ, Ζιώγας
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Καβάλα, θα συνεχιστεί σήμερα με μία προπόνηση. Οι Ραμίρεζ και Ζιώγας ξεκίνησαν ατομικές προπονήσεις και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι θα κριθεί κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί του Σαββάτου.
Ανακοίνωση Θεσπρωτού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Καβάλα Ανακοίνωση Θεσπρωτού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Καβάλα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.