Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας - “Πρασινίζοντας την αυλή του σχολείου μας”

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας - “Πρασινίζοντας την αυλή του σχολείου μας”


Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νέας Σελευκειας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τη Διεύθυνση του σχολείου μας την Παρασκευή 19/11/2021 πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στο προαύλιο χώρο του σχολείου με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών.
Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής δράσης “Πρασινίζοντας την αυλή του σχολείου μας” οι μαθητές και μαθήτριες του κάθε τμήματος, μαζί με τον/την εκπαιδευτικό τους, υπό την καθοδήγηση του Γεωπόνου του τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ηγουμενίτσας φύτεψαν το δέντρο του τμήματος τους και το ‘υιοθέτησαν’ για το χρονικό διάστημα που θα φοιτούν στο σχολείο μας. Τα παιδιά θα είναι υπεύθυνα για την φροντίδα και την ανάπτυξη του με την στήριξη των εκπαιδευτικών τους.
Μοιράστηκαν αναμνηστικά καπελάκια σε όλα τα παιδιά του σχολείου όπου αναφερόταν και η δράση “Πρασινίζοντας την άυλη του σχολείου μας” χορηγία των Express Market.
Στο σημείο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας, την Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου καθώς επίσης και στα Express Market για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια για την υλοποίηση της περιβαλλοντικής μας δράσης!
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για όλους μας ήταν μεγάλη χαρά των παιδιών μας και τα άπειρα χαμόγελα που εισπράξαμε σαν έκφραση ευγνωμοσύνης για την σπουδαία παρακαταθήκη που άφησαν στο σχολείο τους!!
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας - “Πρασινίζοντας την αυλή του σχολείου μας” Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας - “Πρασινίζοντας την αυλή του σχολείου μας” Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.