Β. Γιόγιακας: Δεν κλείνει η Εθνική στους Φιλιάτες

Β. Γιόγιακας: Δεν κλείνει η Εθνική στους Φιλιάτες



Συνεχίζει τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες, το οποίο είχε αποφασιστεί να κλείσει στις 14 Ιανουαρίου του 2022. 
Όπως προέκυψε από τις επαφές που είχε τις τελευταίες εβδομάδες ο Βασίλης Γιόγιακας με κυβερνητικά στελέχη και την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, κρίθηκε σκόπιμο να διατηρηθεί το υποκατάστημα ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι δεκάδες κοινότητες και οικισμοί του Δήμου και κυρίως ο ηλικιωμένος πληθυσμός τους.
«Όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για να μείνει ανοιχτή η Εθνική στους Φιλιάτες είχαμε τονίσει ότι το υποκατάστημα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, για λόγους κοινωνικούς, όχι επιχειρηματικούς. Για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους οι συμπολίτες μας που είναι δύσκολο έως αδύνατο να πηγαινοέρχονται στην Ηγουμενίτσα και που δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές από το κινητό, όπως οι νεότεροι. Ευχαριστώ και δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στη θετική κατάληξη αυτής της προσπάθειας.», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Β. Γιόγιακας: Δεν κλείνει η Εθνική στους Φιλιάτες Β. Γιόγιακας: Δεν κλείνει η Εθνική στους Φιλιάτες Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.