Συγκέντρωση σήμερα των καλλιεργητών για την τιμή των εσπεριδοειδών

Συγκέντρωση σήμερα των καλλιεργητών για την τιμή των εσπεριδοειδών


Σε συγκέντρωση - συζήτηση προχωρούν σήμερα οι καλλιεργητές εσπεριδοειδών στον κάμπο Κεστρίνης - Σαγιάδας- Ασπροκκλησίου- Ραγίου.
Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι θα γίνει συζήτηση σχετικά με την τιμή πώλησης των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση του κόστους παραγωγής.
Σήμερα στις 17:30 θα συναντηθούν στη Σαγιάδα, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα δώσουν το παρόν και εκπρόσωποι της πολιτείας ή ο κυβερνητικός βουλευτής.
Αναμένεται να δούμε αν θα μπορέσουν αυτή την κρίσιμη περίοδο να συγκρατήσουν την τιμή πώλησης στους χονδρέμπορους ή στους μεσίτες σε ικανοποιητικά επίπεδα, διότι στο παρελθόν, παρά τις σχετικές αποφάσεις δεν τηρήθηκε από όλους τους παραγωγούς, με αποτέλεσμα να παρασύρουν και τους υπόλοιπους.
Στο χέρι τους είναι να καταλάβουν τη δύναμή τους, αρκεί η όποια απόφαση λάβουν να τηρηθεί από όλους....

Ανακοίνωση - Κάλεσμα
Καλούμε όλους τους αγρότες του κάμπου σε συγκέντρωση- συζήτηση σχετικά με ην τιμή πώλησης των εσπεριδοειδών, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση του κόστους παραγωγής.
Κυριακή 14/11/2021 στις 17:30 στην αλάνα του Μάριου Μπέη


Η Επιτροπή αγροτών
Συγκέντρωση σήμερα των καλλιεργητών για την τιμή των εσπεριδοειδών Συγκέντρωση σήμερα των καλλιεργητών για την τιμή των εσπεριδοειδών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες