Δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Όλοι οι υποψήφιοι

Δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Όλοι οι υποψήφιοι



Από τις 30/11 έως τις 2/12 θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, δηλαδή των εργαζομένων στους 3 Δήμους της Θεσπρωτίας.
Στις εκλογές υπάρχουν 2 ψηφοδέλτια, της ΔΑΣ ΟΤΑ και της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων.
Ως ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και της ελεγκτικής επιτροπής ορίστηκε:
Στο Δήμο Σουλίου θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων και ώρες 9.00πμ ως 13.30 μ.μ.
Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Δήμο Φιλιατών, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και ώρα 9.00πμ ως 13.30 μ.μ και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Δήμο Ηγουμενίτσας, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και ώρα 9.00πμ εως 15.30 μ.μ.

Δείτε τους υποψήφιους στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, όπως ανακοινώθηκαν από τους δύο συνδυασμούς:




Δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Όλοι οι υποψήφιοι Δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Όλοι οι υποψήφιοι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.