Σε εκλογές οι ιδιοκτήτες δωματίων και εξοχικών κατοικιών Συβότων

Σε εκλογές οι ιδιοκτήτες δωματίων και εξοχικών κατοικιών Συβότων



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΥΒΟΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «Ο ΗΛΙΟΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ

Καλούνται τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΥΒΟΤΩΝ σε τελική επαναληπτική γενική συνέλευση αρχαιρεσιών λόγω λήξης της θητείας των οργάνων του Συλλόγου . Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 01 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ. έως 13.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Συβότων στον εξωτερικό χώρο :

Α) 1) Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου ΔΣ
2) Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου ΔΣ

Β) ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής ώρα 10.30
1) εκλογή νέου ΔΣ
2) εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής
3) και εκλογή Αντιπροσώπων Στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ. « Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ »

Υ.Γ. * Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2665-0-27728 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου κατά τις ημέρες Δευτέρα –Τετάρτη –Παρασκευή και ώρα 09.00-12.00 για την έγκαιρη τύπωση των ψηφοδελτίων.

Στην συνέλευση και στις αρχαιρεσίες μπορούν να λάβουν μέρος μέλη με εξουσιοδότηση η οποία θα φέρει βεβαίωση αρχής για το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος από σύζυγο σε σύζυγο και από γονέα προς ενήλικα τέκνα ,ή τέκνα προς γονέα .

Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΣΟΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΕΖΑ ΕΙΡΗΝΗ
Σε εκλογές οι ιδιοκτήτες δωματίων και εξοχικών κατοικιών Συβότων Σε εκλογές οι ιδιοκτήτες δωματίων και εξοχικών κατοικιών Συβότων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.