Συνάντηση υγειονομικών Θεσπρωτίας σε αναστολή με Γιόγιακα, Κάτση και Καραγιάννη

Συνάντηση υγειονομικών Θεσπρωτίας σε αναστολή με Γιόγιακα, Κάτση και Καραγιάννη


Από 1/9/2021 έως 31/12/2021 με ΚΥΑ βρισκόμαστε σε αναστολή καθηκόντων χωρίς μισθό. Ζητούμε την επιστροφή στην εργασία μας για να στηρίξουμε τα Νοσοκομεία και τα Κ.Υ. που βρίσκονται σε πίεση.

Έως τώρα τηρούσαμε στην εργασία μας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του covid 19, τόσο για την δική μας ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια των ασθενών μας.

Εφόσον και οι εμβολιασμένοι, ανακοινώνεται πλέον καθημερινά και από μέλη της επιτροπής, νοσούν και μεταδίδουν τον ιό, ζητάμε άμεσα την επιστροφή στην εργασία μας.

Με το παρακάτω έγγραφο (δειτε εδω) ήρθαμε σε επαφή με τους Βουλευτές κ. Κάτση Μάριο, κ. Γιόγιακα Βασίλειο και τον Δήμαρχο Σουλίου κ. Καραγιάννη Ιωάννη όπου συστηθήκαμε ποιοι είμαστε, τους δηλώσαμε τις θέσεις μας, τους μιλήσαμε για την δυσμενή κατάσταση που περιήλθαμε εμείς και οι οικογένειες μας, τους τονίσαμε ότι δεν είμαστε επαίτες αλλά σεβαστά μέλη της κοινωνίας, τούς εξηγήσαμε τους λόγους που αντιδρούμε στον εκβιαστικό νόμο της υποχρεωτικότητας που καταπατά τα δικαιώματα των ανθρώπων και οδηγεί την κοινωνία σε διχασμό.


Μιλήσαμε για τις ελλείψεις προσωπικού στις δομές υγείας, κανένας μας δεν περισσεύει, και για τις δυσκολίες και τα κενά που προκύπτουν όταν νοσούν
συνάδελφοι μας και μπαίνουν σε καραντίνα. Δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν στον Υπουργό Υγείας τις φωνές μας και να πράξουν οτι τους αναλογεί για να αποτρέψουν την υποχρεωτικότητα από την θέση ευθύνης που ο καθένας τους κατέχει.

Περιμένουμε από τους εκλεγμένους εκπροσώπους μας να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Καλούμαι όλους τους συμπολίτες μας να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας και ενάντια στην δυστοπία που παγκόσμια αρχίζει να διαφαίνεται.

Υγειονομικοί Θεσπρωτίας σε αναστολή
Συνάντηση υγειονομικών Θεσπρωτίας σε αναστολή με Γιόγιακα, Κάτση και Καραγιάννη Συνάντηση υγειονομικών Θεσπρωτίας σε αναστολή με Γιόγιακα, Κάτση και Καραγιάννη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.