Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο Πέμπτη στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο Πέμπτη στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Εκτάκτως, αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και από 10:00-14:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Μαργαριτίου.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, σε περίπτωση που αυτό θα βγει θετικό. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.


Υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι μπορούν όλοι να προσέρχονται στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test. Αρνητική βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου, όμως μπορούν να εκτυπώσουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί, καθώς και τα παιδιά κάτω των 12 ετών, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ τους.

Το αποτέλεσμα αναρτάται στην πλατφόρμα λίγες ώρες, μετά τη διενέργεια του τεστ.

Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το πλησιέστερο ΚΕΠ, έχοντας μαζί την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ και να εκδώσει εκεί τη βεβαίωση.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο Πέμπτη στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο Πέμπτη στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.