Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του ΚΔΑΠ ΜεΑ «Εν Δράσει», στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», στις 19 Νοεμβρίου, φιλοξένησε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜεΑ, όπου πραγματοποίησε ενημέρωση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε θέματα μείζονος περιβαλλοντικής σημασίας, που αφορούν στην ανακύκλωση. Στη δράση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πρωτογενούς Τομέα, κ. Μιχαήλ Γκίκας και η Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, κα. Βεατρίκη Δημητρίου.


Παράλληλα, την ίδια μέρα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της ημέρας περιβάλλοντος, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, διέθεσε στο Δημοτικό σχολείο Νέας Σελεύκειας δενδρύλλια και θάμνους, τα οποία οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων φύτεψαν με τη βοήθεια και καθοδήγηση του τεχνολόγου γεωπόνου του τμήματος πρασίνου, Αναπλ. Προϊστάμενου κ. Δημήτριου Λώλου.
Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.