Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Καθημερινό είναι το φαινόμενο στα "Πλατάνια" Ηγουμενίτσας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, οχήματα, κυρίως φορτηγά, τροφοδοσίας να καβαλάνε το πράσινο διαχωριστικό διάζωμα, ώστε να ξεφορτώσουν τα προϊόντα τους στους πελάτες τους.

Καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα και φωτογραφίες που καταγγέλλουν το γεγονός.

Μάλιστα, αρκετοί συμπολίτες μας, έχουν τηλεφωνήσει στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους τροχονομικούς ελέγχους στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, χωρίς όμως να λυθεί το πρόβλημα ή έστω να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.

Σήμερα αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε δύο φωτογραφίες με τα στοιχεία των κατόχων και αναμένουμε από το Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας να ζητήσει την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες. 




Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Η τροφοδοσια μπορει να γίνει τις πρωινες ωρες που δεν εχουν ανοιξει σχολεια και καταστηματα , με λιγα λογια πριν τις 08.00 και οχι οποτε θυμαται ο καθενας ποτε θα τροφοδοτήσει τις επιχειρησεις του. Αλλα θελετε την βουλεψη σας και την ανεση σας. Αρα το φταιξιμο πεφτει στους επιχειρηματιες και οχι στο λιμεναρχειο αυτη την φορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.