Ηγουμενίτσα: Ενημερωτικές συναντήσεις για το LEADER αλιείας

Ηγουμενίτσα: Ενημερωτικές συναντήσεις για το LEADER αλιείας


Στο πλαίσιο ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού για την 1η προκήρυξη ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ (Μέτρο 8.3.3: Άρθ. 63 του Καν. ΕΕ 508/2014) για την περιοχή της Θεσπρωτίας, η οποία λήγει στις 13 Δεκεμβρίου 2021, η ΟΤΔ της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. διοργανώνει σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές στους Δήμους της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος της ΠΕ Θεσπρωτίας. Στις συναντήσεις θα παρουσιαστούν οι δράσεις/ενέργειες, οι δικαιούχοι, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι επιλέξιμες δαπάνες, οι κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων, τα ποσοστά ενίσχυσης, η περιοχή εφαρμογής, οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής των προτεινόμενων πράξεων, ο τρόπος υλοποίησής τους, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων, τα απαιτούμενα κατά την υποβολή δικαιολογητικά. Επίσης θα παρουσιαστεί ο τρόπος υποβολής της πρότασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΠΣΚΕ.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στις ενημερωτικές ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν:
· στην Ηγουμενίτσα, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΠΑΝΘΕΟΝ".
· στα Σύβοτα, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Στους χώρους των εκδηλώσεων θα μπορούν να εισέρχονται λόγω περιορισμών για τον COVID–19 μόνο όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο και φέρουν μαζί τους το σχετικό πιστοποιητικό ή φέρουν βεβαίωση αρνητικού rapid test τελευταίου 48ωρου, συνοδευόμενα από αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (π.χ. Αστυνομική Ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ




Ηγουμενίτσα: Ενημερωτικές συναντήσεις για το LEADER αλιείας Ηγουμενίτσα: Ενημερωτικές συναντήσεις για το LEADER αλιείας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.