SAKKAS OLIVES - Επεξεργασία βρώσιμης ελιάς

SAKKAS OLIVES - Επεξεργασία βρώσιμης ελιάς


Η οικογενειακή επιχείρηση SAKKAS OLIVES με έδρα το Κομπότι Άρτας, δραστηριοποιείται στην επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία βρώσιμων ελιών. 

Αυτές περιλαμβάνουν Ελιές Καλαμών, Πράσινες Ελιές, Ξανθές Ελιές, Πάστες Ελιών αλλά και τα πρωτοποριακά σακουλάκια Vacuum με ελιές χωρίς κουκούτσι σε διάφορες γεύσεις.

Βασικές αρχές τους είναι η ειλικρίνεια και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Επεξεργάζονται και τυποποιούν ελιές υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής γεύσης που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας!

Όλοι οι καρποί τους συλλέγονται προσεκτικά από επιλεγμένους ελαιώνες στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Η επεξεργασία της ελιάς ξεκινά με τις διαδικασίες καθαρισμού, διαλογής, ωρίμανσης, συντήρησης και τυποποίησης των ελιών σε πρακτικές συσκευασίες, η οποίες εξασφαλίζουν την ποιότητα, μέχρι να καταναλωθούν. Ο παραδοσιακός τρόπος επεξεργασίας των καρπών της ελιάς στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες τους και αυτό το διασφαλίζεται με τα αυστηρά συστήματα ποιότητας ISO & HACCP.

Επικοινωνήστε μαζί τους για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα τους και τις ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.

Τηλέφωνο: +30 2681 306910



SAKKAS OLIVES - Επεξεργασία βρώσιμης ελιάς SAKKAS OLIVES - Επεξεργασία βρώσιμης ελιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.