12 χρόνια από το θάνατο του Αρχικελευστή Σωτήρη Τατσάκη εν ώρα υπηρεσίας

12 χρόνια από το θάνατο του Αρχικελευστή Σωτήρη Τατσάκη εν ώρα υπηρεσίας



Τρισάγιο στην μνήμη του ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ Λ.Σ. ΤΑΤΣΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, τελέστηκε σήμερα το πρωί στην πύλη του Νέου Λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ήταν 06/12/2009 ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, και περί ώρα 19:30 όταν ο θεός αποφάσισε να «πάρει» κοντά του τον Σωτήρη και ενώ ήταν εν ώρα υπηρεσίας και την στιγμή που πήγαινε να εκτελέσει τα καθήκοντα του και τις διαταγές των ανωτέρων του και να διενεργήσει έλεγχο σε Φ/Γ όχημα στην πύλη του Λιμένα.
Με καταγωγή απο την Φασκομηλιά Θεσπρωτίς και σε ηλικία 33 ετών ,ο θεός αποφάσισε να τον «πάρει» κοντά του,να «πάρει» κάποιον ο οποίος ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Συναδέλφου,Οικογενειάρχη,Φίλου και Ανθρώπου.
Είμαστε περήφανοι όλοι όσοι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε και να υπηρετήσουμε μαζί του και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμογελό του,την καλοσύνη του,τον επαγγελματισμό και το φιλότιμο του καθώς και την Συναδελφικότητα τον οποίον τον διέκριναν πάντα.
Φίλε ΣΩΤΗΡΗ είμαστε σίγουροι ότι μας κοιτάς και μας προσέχεις από εκεί ψηλά που είσαι,κάνοντας παρέα με τον ΜΑΡΙΝΟ ΖΑΜΠΑΤΗ.
Ελπίζουμε η αξιότιμη Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Σώματος ότι θα δώσει το όνομα του σε ένα από να νέα σκάφη που θα παραληφθούν,ως ελάχιστο φόρο τιμής αναγνωρίζοντας έτσι την θυσία του στον βωμό του καθήκοντος και της Πατριδας.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος 
ΒορειοΔυτικής Ελλάδας(Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε)
12 χρόνια από το θάνατο του Αρχικελευστή Σωτήρη Τατσάκη εν ώρα υπηρεσίας 12 χρόνια από το θάνατο του Αρχικελευστή Σωτήρη Τατσάκη εν ώρα υπηρεσίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.