30η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ Ηγουμενίτσας

30η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ Ηγουμενίτσας



Το τμήμα της «Φλόγας» Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, στην προσπάθειά του να στηρίξει το παιδί με καρκίνο διοργανώνει για 30η συνεχή χρονιά την Έκθεση Χειροτεχνημάτων και τοπικών προϊόντων. Ήδη από την άνοιξη προετοιμάζαμε με αγάπη και ενθουσιασμό, όπως κάθε χρόνο, την Έκθεση, η οποία δυστυχώς φέτος για δεύτερη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε.
Ωστόσο, η «Φλόγα» συνεχίζει το έργο της και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία και παλεύουν για τη ζωή τους. Δε θα πρέπει τόση αγάπη να πάει χαμένη, γι’ αυτό αποφασίστηκε:
Η διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τις 8/12/2021 έως τις 12/12/2021 και ώρες 9:00π.μ – 5:00μ.μ στον πεζόδρομο στη Γρ. Λαμπράκη, έξω από τα γραφεία της «Φλόγας» με βιολογικά προϊόντα του τόπου μας (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, συκομαΐδες, χειροποίητο τραχανά, βότανα), ατζέντες, τετράδια, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά άλλα.
Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες φράσεις της σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών νοσοκομείων και την αντιμετώπιση τγου καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Με τις αγορές σας βοηθάτε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη ιατρική, ψυχιατρική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Για τη «Φλόγα»
Η εκπρόσωπος Ηπείρου
Ελευθερία Η. Κώτσιου
30η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ Ηγουμενίτσας 30η Έκθεση Χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.