Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών



Συνάδελφοι
Η Εκλογική Διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με σχεδόν απόλυτη δική σας συμμετοχή, μετά από μια μακροσκελή θητεία λόγω Κορονοϊού, με τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, αλλά και όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μέσα σε ένα κλίμα :
· Κοινής απαίτησης για ένα Σύλλογο ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ, ΚΟΝΤΑ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ,
· Δρομολόγησης συνεργασιών,
· Ανατροπής καταστάσεων που υπονομεύουν το ρόλο μας ως υπαλλήλων αλλά και ως δημοτών,
· Στόχευσης στις νέες ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά,
· Διεκδίκησης των δικαιωμάτων όλων των Κλάδων των συναδέλφων,
«συναντηθήκαμε» σε ένα ψηφοδέλτιο δυνατό, που απαρτίστηκε από εργαζομένους σε όλους τους εργασιακούς χώρους, οι οποίοι μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες ευαισθησίες, τους ίδιους στόχους!!!

Εύχομαι σε όλους όσους εκλέχθηκαν «Καλή και Δημιουργική Θητεία», με Συνείδηση του Βάρους που επωμίζονται, Ευθύνη απέναντι σε ΟΛΟΥΣ του συναδέλφους, αλλά και στην προσφορά μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία.
Θα παλέψουμε για εργαζομένους που θα δουλεύουν σε Συνθήκες Ανθρώπινες, Συνθήκες Ασφάλειας και Δικαιοσύνης, ώστε να αποδίδουμε το καλύτερο δυνατό για τους Πολίτες του Νομού Θεσπρωτίας.

Ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους με εμπιστεύτηκαν για τη δημιουργία αυτού του ψηφοδελτίου, όλους τους υποψηφίους που πάλεψαν για το αποτέλεσμα που ήρθε, αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους!!!

Υπόσχομαι ότι θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο ακέραιο

Το αποτέλεσμα που ήρθε δικαιώνει τον αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ και το ξεκάθαρο αποτέλεσμα που επιτύχαμε!
Γιατί η κάθε ΝΙΚΗ βγαίνει μέσα από ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!
Ο Σύλλογός μας θα σταθεί στο πλευρό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Σουζάνα Καπνίση

Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.