Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής

Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής



Την περασμένη Κυριακή προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, ‪270.000 πολίτες. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και τη στήριξή τους, για αυτή τη μεγάλη και μαζική συμμετοχή, που δίνει μια νέα δυναμική στην προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη και τους στόχους της για την κοινωνία και τη χώρα μας.

Είναι ευθύνη της νέας ηγεσίας που θα εκλεγεί, αλλά και όλων μας, να αξιοποιηθεί πολιτικά αυτή η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Παράταξή μας, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την ελπίδα τους.

Είναι όμως εξίσου σημαντικό να επιβεβαιωθεί αυτή η βούληση των πολιτών με την παρουσία όλων και στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν την πρώτη Κυριακή να συμμετέχουν ξανά στις εκλογές και αυτή την Κυριακή. Για να δοθεί ισχυρό μήνυμα Πολιτικής Ενότητας, για τη συλλογική προσπάθεια της επόμενης μέρας.

Κίνημα Αλλαγής Θεσπρωτίας
Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.