ΤΑΙΠΕΔ: Ζήτησε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών - Το Πάσχα για τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας

ΤΑΙΠΕΔ: Ζήτησε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών - Το Πάσχα για τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας


Καταληκτικές ημερομηνίες 9 Φεβρουαρίου και 21 Απριλίου 2022 αντιστοίχως - Θα ακολουθήσει η Ηγουμενίτσα ενώ για το Ηράκλειο «υπάρχει πολύς δρόμος»
Την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών ζήτησε με επιστολές του από τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας το ΤΑΙΠΕΔ.
Για το λιμάνι της Καβάλας το ΤΑΙΠΕΔ παραχωρεί το δικαίωμα χρήσης σε τμήμα του λιμανιού Φίλιππος Β’ και οι δεσμευτικές προσφορές πρέπει να έχουν κατατεθεί έως τις 9 Φεβρουαρίου 2022. Για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης του οποίου παραχωρεί το 67% έως τις 21 Απριλίου 2022.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης έχει τονίσει ότι το λιμάνι της Καβάλας απαιτεί πιο απλή διαδικασία γιατί είναι υποπαραχώρηση.
Επίσης κοντά στο Πάσχα αναμένεται να ακολουθήσουν αυτές για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 
Την ίδια ώρα παραδέχθηκε ότι για το λιμάνι του Ηρακλείου, που εκδηλώθηκε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr
ΤΑΙΠΕΔ: Ζήτησε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών - Το Πάσχα για τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας ΤΑΙΠΕΔ: Ζήτησε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών - Το Πάσχα για τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.