Συνεδρίασε το συντονιστικό της πολιτικής προστασίας του δήμου Σουλίου

Συνεδρίασε το συντονιστικό της πολιτικής προστασίας του δήμου Σουλίου


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σουλίου, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σουλίου κ.Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας κος Γκοδώσης Δημοσθένης, εκπρόσωπος του 628 Τάγματος Πεζικού Φιλιατών ο Αντ/ρχης Μηχανικού κ.Βάντζος Ελευθέριος, ο Διοικητής του Α.Τ. Παραμυθιάς Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δ/νσης Θεσπρωτίας κ.Γρίβας Χρήστος, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς Επιπυραγός, κ.Μπέλλος Ευάγγελος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Θεσπρωτίας κ.Παπαδημητρίου Γεώργιος και ο εκπρόσωπος του γραφείου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σουλίου κ.Σπύρος Παππάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα πολιτικής προστασίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος κατά τους χειμερινούς μήνες, με ειδική αναφορά στην πρόληψη και την ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση κυρίως των ακραίων καιρικών φαινομένων σε επίπεδο Δήμου αλλά και Περιφέρειας.

Ο συντονισμός των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας για τη θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών είναι η μέγιστη προτεραιότητα όλων, ιδιαίτερα κατά την εκδήλωση αυτών των φαινομένων σε όλη την περιοχή του Δήμου Σουλίου, με τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και οργάνων.
Συνεδρίασε το συντονιστικό της πολιτικής προστασίας του δήμου Σουλίου Συνεδρίασε το συντονιστικό της πολιτικής προστασίας του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.