Ακόμα τρεις διεθνής διακρίσεις για τη ΔΩΔΩΝΗ

Ακόμα τρεις διεθνής διακρίσεις για τη ΔΩΔΩΝΗ



Τα αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ βραβευτήκαν στα World Cheese Awards

Τρεις ακόμη σημαντικές, διεθνής διακρίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο των φετινών World Cheese Awards.

Συγκεκριμένα, το Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ βραβεύτηκε με την ανώτατη διάκριση κατακτώντας το χρυσό βραβείο, κερδίζοντας με τη μοναδική του γεύση την κριτική επιτροπή. Παράλληλα, το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε την ασημένια διάκριση ενώ το ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ απέσπασε την χάλκινη διάκριση, ξεχωρίζοντας για την γευστική καινοτομία τους και την ανώτερη ποιότητα τους.

Με πάνω από μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας εντός κι εκτός συνόρων, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 10 κατηγορίες προϊόντων, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η ποιότητα και η αυθεντικότητα της Γεύσης του Καλού, αναγνωρίζεται και διεθνώς κατακτώντας επάξια τη θέση της στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση, και κατακτώντας τη δική της μοναδική θέση στο τραπέζι και την καρδιά των Ελλήνων αλλά και των ξένων καταναλωτών.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός World Cheese Awards 2021, πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία υπό την αιγίδα του οργανισμού Guild of Fine Food.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Οι τρείς νέες, διεθνείς διακρίσεις αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν στα σημαντικά αυτά διεθνή βραβεία, ανάμεσα σε προϊόντα από τόσες πολλές άλλες χώρες. Παράλληλα, βραβεύσεις τέτοιου είδους αποτελούν για εμάς ένα τεράστιο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και μεράκι να προσφέρουμε τα αγνά και αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ εντός και εκτός Ελλάδας».
Ακόμα τρεις διεθνής διακρίσεις για τη ΔΩΔΩΝΗ Ακόμα τρεις διεθνής διακρίσεις για τη ΔΩΔΩΝΗ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.