Μήνυμα Πιτούλη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Μήνυμα Πιτούλη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά


Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αγάπη .
Με την ελπίδα ότι το 2022 θα περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο , οι επιπτώσεις της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής , οικογενειακής κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας , εύχομαι ολόψυχα τη νέα χρονιά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη κοινωνία και μια για μια πιο σύγχρονη Ελλάδα . Να κτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας .
Με εμπιστοσύνη στην επιστημονική Κοινότητα , χωρίς εφησυχασμό , με τη βοήθεια της συγκροτημένης Πολιτείας και την ευθύνη της καθεμιάς και του καθενός μας προσωπικά , μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια να πάμε ακόμη πιο μπροστά. .
Η θεία γέννηση ας φωτίσει τον συνεχή , δύσκολο αλλά και ελπιδοφόρο δρόμο που πρέπει να προχωρήσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας .
Ας προσέξουμε όλοι μας ιδιαίτερα αυτές τις ήμερες και ας τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοιό και ας προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να αυξήσουμε τους εμβολιασμούς , ιδιαίτερα στις ευαίσθητες ηλικιακά ομάδες.
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά .
Μήνυμα Πιτούλη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Μήνυμα Πιτούλη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.