Απάντηση Γόγολου στην Αντιδήμαρχο κα Τζέλλου

Απάντηση Γόγολου στην Αντιδήμαρχο κα Τζέλλου


Στις δημόσιες τοποθετήσεις μου, είτε είναι δια ζώσης, είτε είναι γραπτές, ποτέ δεν έκρινα προσωπικά κανέναν αλλά μόνο πολιτικά για τις θέσεις και αρμοδιότητες που κατέχουν.
Όσοι εκτίθενται στα κοινά γενικότερα είναι σίγουρο ότι θα δεχθούν κριτική για τα πεπραγμένα του χρόνου διοίκησης.
Και από την θέση που με κατέταξε η τοπική κοινωνία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι επιβεβλημένη και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες, η κριτική μου για ένα σημαντικό λόγο, να μπορέσει η Δημοτική Αρχή να γίνει καλλίτερη.
Η κ. Τζέλλου, πρώην Αντιδημάρχος κυκλικής Οικονομίας και νυν Οικονομικών σε διαρχία με τον κ. Γκόλια (πανελλήνια πρωτοτυπία το γεγονός) προέβη σε μια μακροσκελή ανακοίνωση προκειμένου να επιβεβαιώσει με την ουσία του κειμένου της, "ότι η κωμωδία είναι η μια πλευρά της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο Δήμο Ηγουμενίτσας.
Με την τοποθέτηση μου απέδωσα
" τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.."
Και μόνο αυτό.
Ο νοών νοείτω!
Το συμπέρασμα ότι η τοποθέτησή μου προσβάλει το γυναικείο φύλο, ανάγεται στη σφαίρα της πολιτικής φαντασίας της Αντιδημάρχου κ. Τζέλλου.
Η έμφυλη ανισότητα εκ μέρους μου στην οποία αναφέρεται, είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει ευήκοα ώτα στο γυναικείο φύλο με μια γενίκευση χωρίς ουσία.
Η προσπάθεια μετάθεσης του σημαντικού εκ μέρους της, δεν μπορεί να αποκρύψει το οικονομικό "βόλεμα" της κ. Αντιδημάχου, η οποία επιβραβεύτηκε για την επιτυχημένη θητεία της ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτισμού (sic).
"Η ωραία κοιμωμένη" είναι η πρότασή μου για ταινία απόψε στην TV.
Καληνύχτα !
Απάντηση Γόγολου στην Αντιδήμαρχο κα Τζέλλου Απάντηση Γόγολου στην Αντιδήμαρχο κα Τζέλλου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.