Απάντηση Τζέλλου σε Γόγολο: "Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό…"

Απάντηση Τζέλλου σε Γόγολο: "Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό…"


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, «υπερπροσπάθεια» προκειμένου να συγχαρεί τους νέους αντιδημάρχους για την ανάληψη των καθηκόντων τους. 
Δεν παρέλειψε βέβαια, κατά την προσφιλή του τακτική, να προσβάλλει ορισμένους από εμάς, ανάμεσά τους και εμένα.
Του απάντησα στο Δημοτικό Συμβούλιο εκείνη την ώρα, προσωπικά, ως Χριστίνα, τηρώντας και σεβόμενη τους όρους και τους κανόνες που μου επέβαλε ο χώρος στον οποίο βρισκόμουν. 
Σήμερα όμως, με αυτή μου την ανάρτηση, του απαντώ ως γυναίκα, εκφράζοντας μάλιστα πολλές άλλες που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου και μου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για όσα ακούστηκαν εκεί. 
Διότι η τοποθέτησή του, όπως πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται όποιος την παρακολούθησε, προσβάλλει και στρέφεται ενάντια, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε κάθε γυναίκα. 
Ενάντια σε κάθε μία από εμάς που προσπαθεί να σταθεί και να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις απαιτήσεις ενός ανδροκρατούμενου χώρου και που, στην προσπάθεια αυτή, είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει, αλλά όχι και να ανέχεται, τέτοιους χαρακτηρισμούς. 
Χαρακτηρισμούς που συντηρούν ακόμη και στις μέρες μας έμφυλα στερεότυπα και συμπεριφορές μιας άλλης εποχής.
Ε, λοιπόν κ. Γόγολε, μάθετε ότι καμιά μας δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.
ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.


Απάντηση Τζέλλου σε Γόγολο: "Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό…" Απάντηση Τζέλλου σε Γόγολο: "Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό…" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.