Τί συμβαίνει με τις παραχωρήσεις καντινών και ξαπλωστρών στο Δρέπανο για φέτος το καλοκαίρι;

Τί συμβαίνει με τις παραχωρήσεις καντινών και ξαπλωστρών στο Δρέπανο για φέτος το καλοκαίρι;


Στις αρχές Νοεμβρίου 2021, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ανάρτησε πρόσκληση στη σελίδα της ΟΛΗΓ, με την οποία ενημέρωνε ότι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου στη χερσαία ζώνη των Λιμένων Ηγουμενίτσας, Πλαταριάς, Συβότων και Σαγιάδας, θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Αν και για λόγους δημόσιας διαφάνειας και ενημέρωσης των πολιτών, υπάρχει υποχρέωση δημοσίευσης της πρόσκλησης και στον έντυπο τύπο, η διοίκηση της ΟΛΗΓ προσπάθησε να τη δουν όσο το δυνατό λιγότερα μάτια, για λόγους προφανές...
Από τη στιγμή που έπεσε στην αντίληψή μας, δημοσιεύσαμε την πρόσκληση, τόσο στην εφημερίδα μας ΤΙΤΑΝΗ, όσο και στο thespro.gr, ώστε να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας.
Μάλιστα, αυτή μας η δημοσίευση, προκάλεσε και την αντίδραση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που δικαιολογημένα μίλησε για εμπαιγμό.

Διότι δεν γίνεται από τη μία ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ διαβεβαιώνει πως το θέμα της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης προς το δήμο Ηγουμενίτσας θεωρείται λήξαν και από την άλλη η διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. προχωράει σε παραχωρήσεις καντινών και ξαπλωστρών, στον ίδιο χώρο, δηλαδή τις παραλίες του Δρεπάνου και του Μακρυγιαλίου.
Από ότι μαθαίνουμε, η διοίκηση έχει ήδη δεχθεί αιτήσεις από ενδιαφερόμενους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η επιλογή των ενδιαφερομένων, γίνεται με κοινωνικά κριτήρια και πως καμία θέση και χωροθέτηση δεν ανήκει σε κανέναν εξ οφίτσιο...
Η καταληκτική ημερομηνία είναι σε 15 ημέρες από σήμερα.
Καλό θα ήταν λοιπόν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μας ενημερώσει ο ΟΛΗΓ για τις προθέσεις του αλλά και η δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας, εάν μπορεί να δεχθεί τέτοια τετελεσμένα σε μία έκταση που διεκδικεί η ίδια.
Τί συμβαίνει με τις παραχωρήσεις καντινών και ξαπλωστρών στο Δρέπανο για φέτος το καλοκαίρι; Τί συμβαίνει με τις παραχωρήσεις καντινών και ξαπλωστρών στο Δρέπανο για φέτος το καλοκαίρι; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.