Ματαιώνεται η φετινή "Πίτα του Ηπειρώτη"

Ματαιώνεται η φετινή "Πίτα του Ηπειρώτη"


Λόγω της κατάστασης με την εξέλιξη της πανδημίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΣΕ, αποφάσισε 21.1.2022 τη ματαίωση της εκδήλωσης «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022» που είχε προγραμματιστεί να διοργανωθεί στο ΣΕΦ την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022.
Η εκδήλωσε θα γίνει δια ζώσης και διαδικτυακά την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ, της Ελεγκτικής Επιτροπής, του Γενικού Συμβουλίου, οι πρώην Πρόεδροι και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών. Επίσης καλούνται ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Περιφερειάρχης Αττικής.
Εξουσιοδοτήθηκε η Πολιτιστική Επιτροπή για τα περαιτέρω, με τη συγκρότηση ειδικής ομάδας δουλειάς.
1. Η εκδήλωση θα γίνει με την τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικού πρωτοκόλλου.
2. Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΣΕ θα κόψει την πίτα και θα αποστείλει πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σε όλους τους Ηπειρώτες. Θα είναι ο μόνος που θα χαιρετήσει. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι καλούνται να στείλουν σύντομο χαιρετισμό με βίντεο περίπου ενός λεπτού. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα περιλαμβάνει μικρό - μουσικό χορευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την επανάσταση με τη συμμετοχή συγκροτήματος κορυφαίων μουσικών και τραγουδιστών και ενός χορευτικού συγκροτήματος που θα κληθεί από την Ήπειρο.
3. Καλούνται τα σωματεία μέλη της ΠΣΕ να στείλουν βίντεο με σύντομο χαιρετισμό. Τα βίντεο για να μπορέσουν να μονταριστούν και να προβληθούν στη συνέχεια της ζωντανής εκδήλωσης πρέπει να σταλούν στο email της ΠΣΕ μέχρι την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ
Ματαιώνεται η φετινή "Πίτα του Ηπειρώτη" Ματαιώνεται η φετινή "Πίτα του Ηπειρώτη" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.