ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ



H ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει, ότι λόγω της συνέχισης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί αναφορικά με τον αριθμό εισερχομένων στις αθλητικές συναντήσεις θα δοθεί και στον εξ αναβολής αγώνα με την Α.Ε. Λάρισας (Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022) προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
Η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι απόλυτα επιβεβλημένη και ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων που δεν θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την αγαπημένη μας ομάδα.
Έπειτα από τα παραπάνω καλούνται οι φίλοι της ομάδας κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα, να το δηλώσουν άμεσα, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση fcthesprotos@gmail.com, είτε με μήνυμα στο τηλ. 6971767118 (κα Γκορέζη), όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός του εισιτηρίου διαρκείας.
Παρακαλούμε για την, όσο το δυνατόν, πιο άμεση επιβεβαίωση μιας και ο επιτρεπόμενος αριθμός είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αμοιβαία προσπάθεια να τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και ζητάμε συγγνώμη από τους φίλαθλους με το απλό εισιτήριο οι οποίοι στηρίζουν ασίγαστα την ομάδα μας αλλά προσωρινά και μέχρι να αρθούν τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο.
Υπογραμμίζεται ότι βάσει των οριζόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, δυνατότητα παρουσίας θεατών παρέχεται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9.
Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test)σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.
Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.
Το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο έχει ως εξής:
ΙI. Γενικές Οδηγίες για τους φιλάθλους
1. Για την αποφυγή μετάδοσης του SARS-CoV-2, θα πρέπει να εφαρμόζονται τα κάτωθι: 1.1.Συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή καθαρισμός τους με αντισηπτικό διάλυμα με βάση το οινόπνευμα, πριν την προσέλευση στο γήπεδο και αμέσως μετά την αποχώρηση από αυτό.
1.2.Αποφυγή αγγίγματος του προσώπου/μάσκας (μύτη, στόμα, οφθαλμοί) με άπλυτα χέρια, ιδίως αν προηγουμένως υπήρξε επαφή με αντικείμενα που έχουν αγγίξει πολλά άλλα άτομα (π.χ. πόμολα, διακόπτες κ.λ.π. σε κοινόχρηστους χώρους).
1.3.Άμεσο πλύσιμο των χεριών ή χρήση αντισηπτικού διαλύματος σε περίπτωση επαφής με άλλο πρόσωπο.
1.4.Τήρηση απόστασης του 1,5 μέτρου από άλλα άτομα κατά την άφιξη και την αποχώρηση των φιλάθλων.
2. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους θεατές κατά την παραμονή τους στις κερκίδες, στους προαύλιους χώρους καθώς και κατά την προσέλευση ή αποχώρηση τους.
3. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος ο οποίος πρόκειται να εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση παρουσιάσει – είτε ο ίδιος είτε ακόμα και άτομο του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος με το οποίο έρχεται σε επαφή - συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, μυαλγίας, διάρροιας, πονόλαιμου, ανοσμίας ή υπέρμετρης κόπωσης, δε θα πρέπει να προσέρχεται στην αθλητική εγκατάσταση και άμεσα να ενημερώνει τηλεφωνικά τον προσωπικό του ιατρό.
4. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος, ο οποίος έχει παραστεί πρόσφατα σε αγώνα βρεθεί θετικός σε εξέταση για τη νόσο COVID-19 να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. και να ακολουθήσει τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
Μέτρα εισόδου στην Εγκατάσταση
5. Η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αγώνες του Πρωταθλήματος Super League 2 επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 9 της ισχύουσας ΚΥΑ για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας.
6. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.
7. Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, δίνεται η δυνατότητα παρουσίας και ανηλίκων τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν πραγματοποίησης αρνητικού ελέγχου ως ακολούθως : για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.