Επιτέλους ενδιαφέρθηκε για τη διάβρωση της παραλίας της ... Χαλκιδικής!!!

Επιτέλους ενδιαφέρθηκε για τη διάβρωση της παραλίας της ... Χαλκιδικής!!!


Τον περασμένο μήνα, απασχόλησε τόσο την κοινή γνώμη, όσο και το σύνολο των φορέων της Θεσπρωτίας, το φαινόμενο της όλο και ταχύτερα διάβρωσης της παραλίας του Δρεπάνου, που συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Ηγουμενίτσας.
Στη σύσκεψη έγινε κοινά αποδεκτό, πως μία από τις σοβαρότερες αιτίες της διάβρωσης της παραλίας του Δρεπάνου, αποτελεί η ανθρώπινη παρέμβαση, κυρίως η ανεξέλεγκτη αδειοδότηση καντινών και η ανευθυνότητα κάποιων εκ των ιδιοκτητών των καντινών, οι οποίοι αποψίλωσαν τη βλάστηση για να δημιουργήσουν θέσεις για ξαπλώστρες και για αυτοκίνητα.

Στη σύσκεψη, αν και προσκλήθηκαν, δεν παρέστη κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΗΓ Α.Ε., ούτε βέβαια και ο CEO της εταιρείας κ. Πορφύρης, ο οποίος είχε σοβαρότερη προγραμματισμένη δουλειά, την επίσκεψή του σε ημερίδα του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης στο Πέραμα Αττικής.
Μετά όμως από κατακραυγή για τον ωχαδερφισμό της διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε., ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, αναγκάστηκε να τοποθετηθεί, έστω και μέσα από το facebook.

Και τι ανέφερε ο κ. Πορφύρης;
Πως για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή και πως το ίδιο αντιμετωπίζουν και στις παραλίες των Μεγάρων και της Χαλκιδικής. Καμία λέξη για τις δικές τους ευθύνες.
Το άκρον άωτον της ειρωνείας είναι πως χαιρετίζει τη διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στη σύσκεψη στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας, την οποία "τίμησε" δια της απουσίας του.
Αιδώς αργείοι...

Επιτέλους ενδιαφέρθηκε για τη διάβρωση της παραλίας της ... Χαλκιδικής!!! Επιτέλους ενδιαφέρθηκε για τη διάβρωση της παραλίας της ... Χαλκιδικής!!! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.