Επιστροφή Θανάση Δημήτρουλα στον Θεσπρωτό

Επιστροφή Θανάση Δημήτρουλα στον Θεσπρωτό


Δημήτρουλας: «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!»

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Θανάση Δημήτρουλα.

Ο 23χρονος ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, είχε παίξει στον Θεσπρωτό και πριν από δύο χρόνια όταν και είχε ‘μετακομίσει’ από το Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Διαγόρα Ρόδου και ακολούθως στον Αστέρα Βλαχιώτη, απ’ όπου τώρα επέστρεψε και υπέγραψε στην ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Ο Δημήτρουλας γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1999. Έχει ύψος 1,83 μ. και στον Θεσπρωτό θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 99.

Σε δήλωσή του σημείωσε: «Όταν πριν από δύο χρόνια έφυγα από την ομάδα του Θεσπρωτού είχα πει: «εις το επανιδείν». Ήρθε η ώρα να κάνω τα λόγια μου πράξη και να επιστρέψω στην πόλη και στην ομάδα που αγαπάω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Στο αγωνιστικό μέρος με μία προπόνηση άρχισε σήμερα η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν αντιμετωπίζει πρόσθετα προβλήματα τραυματισμών.
Επιστροφή Θανάση Δημήτρουλα στον Θεσπρωτό Επιστροφή Θανάση Δημήτρουλα στον Θεσπρωτό Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.