Διαμαρτύρεται ο Θεσπρωτός για το 10% στα γήπεδα

Διαμαρτύρεται ο Θεσπρωτός για το 10% στα γήπεδα


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία για το ποσοστό 10% παρουσίας φιλάθλων στα ανοιχτά γήπεδα, κάτι που στερεί από την πλειονότητα των φίλων της ομάδας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγώνες.
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός, -παρά το ότι δεν φέρει καμία ευθύνη επ’ αυτού- επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας που δεν καταφέρνουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας.
Το ποσοστό 10% παρουσίας σε ανοιχτά γήπεδα που έχει επιβάλει η Πολιτεία ως μέτρο για τον περιορισμό της πανδημίας, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και έχουμε εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία μας.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί δεν επιτρέπεται σε μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι εμβολιασμένοι, νοσήσαντες, ή έχουν αρνητικό rapid test τελευταίου 48ωρου, η είσοδος σε ανοιχτό γήπεδο προκειμένου να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα.
Λόγω του ποσοστού παρουσίας 10% και έχοντας δοθεί 30 προσκλήσεις, σε φιλάθλους της αντιπάλου ομάδας, συν 10 στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας στο σύνολο 40, στον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο με απόφαση της Αστυνομίας και του παρατηρητή, δεκάδων φιλάθλων της ομάδας μας, κατόχων εισιτηρίων διαρκείας μεταξύ αυτών και μίας διαπιστευμένης δημοσιογράφου…!.
Ζητάμε την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης άδικης απόφασης και ευελπιστούμε ότι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη θα δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερη μερίδα φίλων του Θεσπρωτού να παρακολουθήσει και να ενισχύσει την ομάδα μας.
Διαμαρτύρεται ο Θεσπρωτός για το 10% στα γήπεδα Διαμαρτύρεται ο Θεσπρωτός για το 10% στα γήπεδα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.