Καταγγελία του προέδρου της Νέας Σελεύκειας για τα αδέσποτα

Καταγγελία του προέδρου της Νέας Σελεύκειας για τα αδέσποτα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προς: . Γραφείο κ.Δημάρχου Ηγουμενίτσας .
Γραφείο κ.Γενικό Γραμματέα . 
Γραφείο κ.Αντιδήμαρχο Πολιτικής προστασίας.

Σας γνωρίζουμε πως στην περιοχή της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας Ηγουμενίτσας, έχει μαζευτεί μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων. 
Πολλές φορές, σχηματίζουν αγέλη και κατευθύνονται στους πεζούς γαβγίζοντας και τρομάζοντάς τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. 
Επιτίθενται στα αυτοκίνητα προκαλώντας φθορές, αλλά και σε δίκυκλα (μηχανάκια, ποδήλατα) με κίνδυνο τραυματισμού του αναβάτη. 
Έχουν σκορπίσει μεγάλο αριθμό σκουπιδιών στον δρόμο δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας και έχουν προκαλέσει φθορές σε περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων. 
Επιτίθενται γαβγίζοντας στα μικρά παιδιά κατά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από τις σχολικές μονάδες. 
Στο γήπεδο Νέας Σελεύκειας , όπου γίνονται προπονήσεις μεγάλων και μικρών ομάδων , τα αδέσποτα σκυλιά , είτε είναι ξαπλωμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου , είτε επιτίθενται στους αθλητές. 
Εκ των πραγμάτων και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, για να μη θρηνήσουμε θύματα, ζητάμε να προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες περισυλλογής και καταγραφής των επικίνδυνων αδέσποτων σκύλων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εντός τριών ημερών. 

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Σελεύκειας
Παναγιώτης Τακλάκογλου
Καταγγελία του προέδρου της Νέας Σελεύκειας για τα αδέσποτα Καταγγελία του προέδρου της Νέας Σελεύκειας για τα αδέσποτα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.