Θεσπρωτία: Κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας την Τετάρτη για τα ζητήματα της Παιδείας

Θεσπρωτία: Κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας την Τετάρτη για τα ζητήματα της ΠαιδείαςΔράσεις σε όλη την Ελλάδα, με κινητοποιήσεις, επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους και στάσεις εργασίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα από ΑΔΕΔΥ, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ και τα κατά τόπους σωματεία, με σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας «που αφορούν όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς, αλλά ολόκληρη την κοινωνία».

Μεταξύ των αιτημάτων των εκπαιδευτικών συμπεριλαμβάνεται η αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, η λήψη μέτρων Υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία, η μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, οι προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στα χιλιάδες οργανικά κενά κλπ.

Οι δράσεις ξεκινούν από τις Περιφέρειες Ηπείρου και Κρήτης και θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα σε Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16/2.
Θεσπρωτία: Κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας την Τετάρτη για τα ζητήματα της Παιδείας Θεσπρωτία: Κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας την Τετάρτη για τα ζητήματα της Παιδείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες