Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στους Δήμους αύριο Παρασκευή

Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στους Δήμους αύριο Παρασκευή


ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-10.00 π.μ.-ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη στάση εργασίας την παρασκευή 18/2/2022 ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 11.00 Π.Μ. και συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου . Να τους δηλώσουμε για ακόμα μια φορά να μην τολμήσουν να βάλουν χέρι στο επίδομα των Βαριών και Ανθυγιεινών. Να μην τολμήσουν να απεντάξουν καμιά ειδικότητα αλλά αντιθέτως να εισαχθούν και άλλες ειδικότητες στο συγκεκριμένο καθεστώς.

Γνωρίζουμε καλά ότι πρόθεση όλων των κυβερνήσεων και των δημάρχων είναι η παραπέρα συρρίκνωση του λεγόμενου μισθολογικού κόστους με σκοπό τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Επιβάλλεται να βάλουμε τέλος στο τσεκούρωμα των ήδη τσακισμένων δικαιωμάτων μας. Αν τους αφήσουμε σήμερα, αύριο θα πάρουν και άλλα μέτρα ακόμα πιο δυσβάστακτα για εμάς και τις οικογένειες μας.

Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την αναμονή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που καλλιεργήσαν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Ξεχνάνε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η σημερινή της ΝΔ έχουν δεσμευτεί στην ευρωπαϊκή ένωση ότι θα εναρμονίσουν την ελληνική νομοθεσία με την ευρωπαϊκή πετώντας ειδικότητες που είναι σήμερα ενταγμένες στο καθεστώς των ΒΑΕ.

Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ζήσουμε σαν δούλοι τον 21ο αιώνα. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση, να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους, να πάρουν μαζικά μέρος στην στάση εργασίας την παρασκευή 18/2/2022 ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 11.00 Π.Μ. και συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΕΓΓΟΥΝΗ
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στους Δήμους αύριο Παρασκευή Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στους Δήμους αύριο Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες