Ο Γιάννης Γόγολος για τις διαδικασίες διαδοχής του στην παράταξη (+ηχητικό)

Ο Γιάννης Γόγολος για τις διαδικασίες διαδοχής του στην παράταξη (+ηχητικό)


Ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαδοχής του Γιάννη Γόγολου, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Γόγολος που εδώ και καιρό ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο της Ηγουμενίτσας, μετά από 22 χρόνια παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει βάλει πλώρη για να πολιτευτεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εκτεθεί και σε Περιφερειακό ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Γόγολος, σημείωσε ότι από τα τέλη Ιανουαρίου, έχει ξεκινήσει τόσο εντός της παράταξής του η συζήτηση για τη διαδοχή του, όσο και οι επαφές με την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης του κ. Θωμά Δημητρίου, ώστε να βρεθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας. Μάλιστα, όπως σημείωσε για τις διεργασίες αυτές έχει τεθεί καταληκτικό χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Ιούνιο, ώστε ο νέος επικεφαλής να έχει στη διάθεσή του ένα έτος προετοιμασίας πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ξεκαθάρισε, ότι η προσωπική του επιθυμία είναι ο… διάδοχος να είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος και ότι ο ίδιος – εφ’ όσον του ζητηθεί – θα παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ώστε να μην υπάρχει θέμα διαρχίας.

Όπως είπε, η παράταξή του δεν έχει κομματικές δεσμεύσεις, καθώς ο ίδιος έλαβε μόνο στήριξη από το ΚΙΝΑΛ και όχι ουσιαστική βοήθεια, ενώ εξέφρασε παράπονα τόσο για τη στάση στελεχών του ΚΙΝΑΛ που συμπορεύτηκαν με το νυν Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο, όσο και για τη στάση του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργου Κάτσινου, ο οποίος όπως είπε «επέλεξε να στηρίξει άλλο συνδυασμό».

Τέλος ο κ. Γόγολος σημείωσε ότι όποιος επιλεγεί θα πρέπει να αφήσει τις κομματικές του προτιμήσεις στην άκρη και να εργαστεί για να γίνει η Ηγουμενίτσα ένας σύγχρονος Δήμος, χωρίς αποκλεισμούς σε φίλα ή μη προσκείμενους, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να στηρίξει κάποιον που στοχεύει απλά στην καρέκλα, αλλά μόνο σε κάποιον που θέλει να εργαστεί για το Δήμο.


Ο Γιάννης Γόγολος για τις διαδικασίες διαδοχής του στην παράταξη (+ηχητικό) Ο Γιάννης Γόγολος για τις διαδικασίες διαδοχής του στην παράταξη (+ηχητικό) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.