Ο αντιπρόεδρος Γερμανό Ελληνική Φιλίας Φελμπερτ Λάζαρος Παπαϊωάννου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο αντιπρόεδρος Γερμανό Ελληνική Φιλίας Φελμπερτ Λάζαρος Παπαϊωάννου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη


Ο αντιπρόεδρος Γερμανό Ελληνική Φιλίας Φελμπερτ (Filia Velbert) ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Λάζαρος επισκέφτηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό, κ. Λευτέρη Οικονόμου συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την προσφορά του συλλόγου μέσω δωρεών σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
Ο αντιπρόεδρος εξήρε τη σπουδαία προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας τόσο για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο για την εποικοδομητική συνάντηση καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ της γερμανό Ελληνικής Φιλίας Φελμπερτ για την προσφορά του συλλόγου και εκδήλωσε την επιθυμία να γνωρίσει το προεδρείο αυτής.
Ο αντιπρόεδρος Γερμανό Ελληνική Φιλίας Φελμπερτ Λάζαρος Παπαϊωάννου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ο αντιπρόεδρος Γερμανό Ελληνική Φιλίας Φελμπερτ Λάζαρος Παπαϊωάννου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες