Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας



Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση Αντιπροσωπίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας, Βαρβέλη Άγγελου, με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κα Τζέλλου Χριστίνα.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Βαρβέλης Άγγελος και ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Τούλας Προκόπης.

Κύριο θέμα συζήτησης κατά την συνάντηση ήταν το πάγιο, εδώ και καιρό αίτημα του Συλλόγου μας για απαλλαγή – μείωση των Δημοτικών Τελών που καταβάλουν οι Τρίτεκνες οικογένειες προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας μέσω των λογαριασμών ηλεκτροδότησης.

Επισημάναμε στην κα Τζέλλου ότι είναι η Πέμπτη φορά που καταθέτουμε στην Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας το συγκεκριμένο αίτημα.

Επίσης παραδόθηκε το με αριθμό πρωτ. 13/2022 έγγραφο του Συλλόγου μας στο οποίο αναφέρονται αποφάσεις άλλων Δήμων της Ελληνικής Επικράτειας που έχουν προχωρήσει σε μείωση άλλα και απαλλαγή των δημοτικών καθώς και η πρόταση του Δ. Σ. του Συλλόγου μας για την πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για Τρίτεκνες οικογένειες με οικογενειακό πραγματικό εισόδημα μέχρι 20.000 € και μείωση 50% στις οικογένειες με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από 20.000 € έως 35.000.

Η κα Τζέλου από την πλευρά της μας πληροφόρησε ότι θα εξετάσει το αίτημά μας και ότι θα μας απαντήσει εγγράφως, εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.
Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.