Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας



Καλείστε σε συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στις 2 Μαρτίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00΄ για συζήτηση και διατύπωση γνώμης στα παρακάτω θέματα :

1ο ΘΕΜΑ :
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

2ο ΘΕΜΑ :
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

· Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 3 Μαρτίου) την ίδια ώρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία. (παρ. 1 του άρθρου 78 του Ν.4555/18.)
· Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την αριθ. 74η ΕΓΚΥΚΛΙΟ του ΥΠ.ΕΣ. (ΑΔΑ: ΨΜ9Β46ΜΤΛ6-ΧΛΣ) «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού».
· Το link για τη συμμετοχή σας στην συνεδρίαση θα αποσταλεί στο email σας μία ώρα πριν τη συνεδρίαση. Σε περίπτωση που το τακτικό μέλος απουσιάζει να ενημερώσει εγκαίρως τον αναπληρωτή του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΚΟΣ
Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.