Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο από το Νοσοκομείο Φιλιατών

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο από το Νοσοκομείο ΦιλιατώνΤο ΓΝ - ΚΥ Φιλιατών, σε συνεργασία με το Δήμο Φιλιατών και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία στις 26 Φεβρουαρίου και ημέρα Σάββατο, από τις 10 το πρωί, στο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιατών.
Η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Στις παράπλευρες απώλειες συγκαταλέγεται και η αιμοδοσία, η οποία έχει πληγεί σκληρά.
Οι ανάγκες στα τμήματα αιμοδοσίας παραμένουν υψηλές, ενώ ο αριθμός των αιμοδοτών έχει μειωθεί, τον καιρό της πανδημίας. Αναλογιζόμενοι ότι τα τμήματα αιμοδοσίας καλύπτουν πάγιες ανάγκες πολυμεταγγιζόμενων, καθώς και τις ανάγκες των χειρουργείων, τακτικών κι επειγόντων, ο ρόλος τους είναι νευραλγικός για το κοινό καλό.
Η συμμετοχή όλων των ενεργών αιμοδοτών, καθώς και νέων αιμοδοτών, είναι επιτακτική.
Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής, σύντομη και κυρίως ανώδυνη, ενώ χωρίς να κοστίζει, μπορεί πραγματικά να σώσει μια ζωή. Μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι, ας αναλογιστούμε το πνεύμα αλτρουισμού που μας διακατέχει, κι ας βοηθήσουμε ενεργά τα νοσοκομεία, να στηρίξουν τους ανθρώπους μας.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ – ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΡΑΣ
Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο από το Νοσοκομείο Φιλιατών Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο από το Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες